OFERTE SPECIALE

REDUCERI

Cauta

Pret
lei lei 

FACEBOOK

Magazin online de incaltaminte si imbracaminte Nike, Diesel, Kappa, Cult in Craiova | Pantyhouse

Livrarea produselor

Durata aproximativa de livrare este de 24 ore de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 10 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil.

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata (GRECESCU GROUP).

Comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu firma de curierat.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare, costul asigurarii fiind suportat de S.C. Gotic S.R.L.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Fara exceptie, aceste documente se afla in interiorul coletului

Conditii speciale


In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant Pantyhouse, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.