OFERTE SPECIALE

REDUCERI

Cauta

Pret
lei lei 

FACEBOOK

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

     Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare.

     Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

     In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

PANTYHOUSE.RO este un magazin de desfacere "en-detail" (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revanzarea acestora este strict interzisa (conform Codului Fiscal).

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

     Pentru utilizarea serviciului persoanele sunt obligate sa se inregistreze. In cazul in care optati pentru inregistrare sunteti obligat sa completati formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete.


     In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


INREGISTRAREA, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

     Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.

     Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre pierderea parolei sau dupa sesizarea unei activitati neautorizate sub numele dvs. de utilizator.


PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

     Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti responsabili nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, pentru cele mai sus mentionate.


PROMOTII SI CONCURSURI


     PANTYHOUSE.RO stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar inscrierile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar inscrierilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.


  1. COPYRIGHT

         Intregul continut al site-ului pantyhouse.ro este proprietatea SC GOTIC SRL, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea de catre orice persoana, fara acordul SC GOTIC SRL, a elementelor de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.pantyhouse.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
         Raportarea cazurilor incalcarii drepturilor de autor se poate face la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .


    DISPUTE SI CONFLICTE

         Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se va rezolva mai intai pe cale amiabila prin intelegere (conciliere) intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente conform dreptului comun, aplicandu-se legea romana.