TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Găsiți informații importante despre cumpărăturile efectuate la PantyHouse mai jos.

1. Încheierea contractului:
Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu. Dând clic pe butonul “Comandați și plătiți”, transmiteți o comandă obligatorie privind bunurile din coșul de cumpărături. Prin apăsarea butonului ”Comandați și plătiți”, recunoașteți în mod explicit că, în cazul în care vom accepta comanda dumneavoastră, veți fi obligat să plătiți prețul respectiv de achiziție al comenzii. Confirmarea primirii comenzii este emisă imediat după trimiterea comenzii și nu constituie acceptarea contractului. Vom accepta comanda dumneavoastră prin trimiterea unei confirmări a comenzii prin e-mail sau prin expedierea bunurilor în termen de două zile.

2. INSTRUCȚIUNI PRIVIND RETRAGEREA DIN CONTRACT
Dreptul de retragere

Prin lege, aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând cu ziua în care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați  cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Puteți folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru alte mijloace; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi bunurile sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi bunurile, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Puteți trimite înapoi bunurile sau le puteți înmâna Poșta Română, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă bunurile sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Noi vom suporta costul returnării bunurilor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării bunurilor.

În cazul plății cu cardul banii se vor returna în contul din care s-a efectuat plata pe site-ul nostru.

3. Exceptări de la dreptul de retragere:
In conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, dreptul de retragere nu se aplică pentru contractele de furnizare de bunuri care nu erau prefabricate și care necesită alegerea sau determinarea individuală a consumatorului sau care sunt personalizate în mod clar, precum și pentru contractele privind furnizarea de bunuri sigilate care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă, daca au fost desigilate după livrare.

4. Dreptul de returnare de până la 30 de zile de la primirea bunurilor:
Pe lângă dreptul legal de retragere menționat mai sus, vă acordăm o garanție de returnare pentru perioada de 100 de zile de la primirea bunurilor. Astfel, puteți anula contractul și după expirarea perioadei de retragere de 14 zile prin returnarea bunurilor către noi în termen de 30 de zile de la primire (perioada începe în ziua următoare primirii bunurilor), atâta timp cât bunurile sunt în ambalajul original și sunt complete și atâta timp cât nu au fost folosite sau deteriorate și atâta timp cât nu constituie bunuri realizate conform specificațiilor consumatorului sau care sunt clar personalizate sau bunuri care nu sunt adecvate pentru returnare din motive de protecție a sănătății sau de igienă dacă au fost desigilate după livrare. Expedierea este suficientă pentru a respecta termenul limită.
Bunurile trebuie sa fie expediate înapoi la: Dealul Spirei, Nr. 7, Craiova, Dolj, Romania
Garanția returnării convenită prin contract nu afectează drepturile și revendicările dumneavoastră legale. În particular, dreptul dumneavoastră legal de retragere și drepturile dumneavoastră legale de garanție rămân neschimbate, indiferent dacă bunurile se află în ambalaje originale sau nu.

6. Garanția:
În cazul în care bunurile livrate prezintă defecte materiale evidente sau de fabricație, inclusiv defecte survenite în urma expedierii, vă rugăm să adresați imediat o plângere către noi sau către angajatul transportatorului care livrează bunurile. Cu toate acestea, omisiunea de a adresa o plângere nu are consecințe asupra drepturilor dumneavoastră legale. Pentru toate defectele bunurilor achiziționate care apar în perioada de garanție legală, aveți opțiunea de a solicita aducerea bunurilor la conformitate, eliminarea defecțiunilor / o nouă livrare și – în cazul în care sunt îndeplinite cerințele legale – alte cereri de reducere a prețului sau de retragere din contract și, în situația daunelor-interese, inclusiv recuperarea daunelor și rambursarea cheltuielilor dumneavoastră.

7. Costuri de Expediere:
Comanda dumneavoastră plasată la PantyHouse este expediată în mod gratuit la comenzi mai mari de 300 de lei.

8. Plata:
Plata se poate efectua prin intermediul cardului de credit / debit (MasterCard și Visa). Nu vor fi aplicate reduceri pentru plata promptă în numerar. Ne rezervăm dreptul de a oferi metode de plată specifice numai pentru livrarea solicitată, de exemplu, numai metode pentru a ne asigura riscul de credit.

Plata prin card de credit
Plătiți imediat în timpul procesului de comandă, introducând datele cardului dumneavoastră de credit. Odată cu expedierea, cardul dumneavoastră de credit va fi debitat cu suma concret facturată, după deducerea reducerilor, după caz, a voucherelor etc. Bunurile care au fost efectuate conform specificațiilor clientului sau care sunt personalizate în mod clar duc la debitarea imediată a cardului dumneavoastră de credit cu suma concret facturată după deducerea reducerilor, a voucherelor etc.

În cazul unei retrageri conform Secțiunii 2, rambursarea se face prin transfer bancar. Pentru aceasta, avem nevoie de datele dumneavoastră bancare, care pot fi păstrate cu ușurință și în siguranță în contul de client. Ne rezervăm dreptul de a emite un voucher având o valoare egală cu bunurile returnate în cazul în care nu introduceți detaliile dumneavoastră bancare după atenționări repetate.

9. Prețuri:
Prețurile noastre sunt exprimate în RON și conțin TVA care este obligatorie.

10. Rezerva proprietății:
Până la plata integrală, bunurile rămân în proprietatea noastră.

11. Comunicări prin mijloace electronice:
Comunicările legate de contract pot avea loc prin mijloace electronice.

12. Soluționarea alternativă a disputelor:
Nu suntem nici obligați, nici dispuși să participăm la procedurile alternative de soluționare a litigiilor în cadrul comisiilor de arbitraj a consumatorilor.

13. Excluderea răspunderii pentru linkuri internet ale terților:
Pe paginile noastre, folosim link-uri internet pentru a face trimiteri către alte pagini de internet. Pentru toate aceste link-uri internet, este valabil faptul că: Declarăm în mod expres că nu avem nicio influență asupra stilului și conținutului paginilor legate. Astfel, ne distanțăm în mod expres față de întreg conținutul de pe toate paginile legate aparținând unor terțe părți și nu ne însușim aceste conținuturi ca fiind ale noastre. Această declarație se va aplica tuturor link-urilor internet afișate și pentru tot conținutul paginilor către care se fac legăturile.

Sunteți obligat(a) să furnizați datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea livrarii. 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Daca unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informați cat mai curând posibil.

Utilizatorul este in întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului condiționate de logare. In cazul accesării neautorizate a contului de către terțe persoane, TreasureBoxRomania nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecințele ce pot apărea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunțe Furnizorul in cel mai scurt timp. 

14. Limba contractului / stocarea textului comenzii :
Contractul se încheie în limba română. Textul comenzii nu este stocat de către noi și nu mai poate fi accesat după finalizarea procedurii de comandă. Puteți, totuși, să printați textul comenzii imediat după trimiterea comenzii.

15. Drepturile asupra fotografiilor:
Toate drepturile asupra fotografiilor aparțin companiei (numele companiei). Utilizarea acestora fără aprobarea prealabilă explicită nu este permisă.

16. Identificarea furnizorului:

S.C. GOTIC S.R.L.

Nr. Inreg. R. C: J16/52/2000

C.U.I. : RO 12689112

Dealul Spirei, Nr. 7 , Craiova, Dolj, Romania

GDPR

Informatîi privind protecția datelorla PantyHouse (S.C. GOTIC S.R.L)Începând cu 25 mai 2018 se aplică în domeniul protecției datelor în întreaga Europa prevederile unitare ale Regulamentului General privind Protecția Datelor UE (RGPD). În următoarele informații privind protecția datelor va informăm cu privire la prelucrarea de către PantyHouse („PantyHouse“ și/sau „noi“ și/sau „responsabilul“) a datelor cu caracter personal în conformitate cu RGPD și a legislației aplicabile în domeniul protecției datelor.Va rugăm să citiți cu atenție informațiile noastre cu privire la protecția datelor. Dacă aveți întrebari sau observații cu privire la informațiile nostre privind protecția datelor va rugăm să ne contactați la office@pantyhouse.ro.Cuprins1. Numele și datele de contact ale responsabilului cu prelucrarea datelor

2. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor

3. Scopurile prelucrării datelor, bazelor juridice și intereselor legitime urmărite de operator sau de o terță parte, precum și categoriile de destinatari

3.1. Accesarea paginilor noastre de Internet/aplicătiilor noastr3.1.1. Fișiere log3.1.2. Cookie-uri, Tracking, plugin-uri Social Media3.2. Motivarea, executarea și/sau încheierea unui contract3.2.1. Prelucrarea datelor la încheierea contractului3.2.2. Utilizarea datelor în scopul prevenirii fraudelor3.2.3. Transferul datelor la furnizorul de servicii de transport3.3. Prelucrarea datelor în scopuri publicitare3.3.1. Reclamă pe portal3.3.2. Newsletter3.3.3. Recomandări de produse prin email3.3.4. Jocuri cu premii3.4. Prezența online și optimizarea paginii de Internet3.4.1 Cookie-uri – Informații generale3.4.2. Google Analytics3.5. Targeting3.5.1. Onsite-Targeting3.6. Cont client/cont utilizator3.7. Contactarea3.8. Plugin-uri Social Media3.8.1. Facebook3.9. Plăti4. Drepturile dumneavoastră4.1. Prezentare4.2. Dreptul la contestare4.3. Dreptul la revocare1. Numele și datele de contact ale responsabilului cu prelucrareaAceste instrucțiuni de protecție a datelor se aplică pentru prelucrarea datelor de cătrePantyHouse (S.C. GOTIC SRL)Telefon: 0741473214Adresa de email: office@pantyhouse.roreprezentată de:Pantelimon Constantin (Administrator)Pagină de Internet: www.pantyhouse.ropentru următoarea(ele) pagină(i) de Internet/aplicație(i): https://pantyhouse.ro2. Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelorResponsabilul cu protecția datelor în companie poate fi contactat la adresa de email: office@pantyhouse.ro.3. Scopurile prelucrării datelor, bazelor juridice ți intereselor legitime urmărite de operator sau de o terță parte, precum și categoriile de destinatari

3.1. Accesarea paginilor noastre de Internet/aplicațiilor noastre

3.1.1. Fișiere logLa fiecare accesare a paginilor de Internet / aplicațiilor, informațiile sunt trimise pe serverul paginii / aplicației noastre prin intermediul browserului de Internet al terminalului dvs., unde stocate temporar în fișiere protocol, așa-numitele fișiere log. Seturile de date stocate în acest caz conțîn următoarele date, care sunt păstrate pâna la ștergerea automată: Dată și ora accesării, numele paginii solicitate, adresa IP a dispozitivului solicitant, adresa URL de referință (adresa de origine din care ați ajuns pe paginile noastre), cantitatea de date transferate, timpul de încarcare, precum și informații despre produse și versiuni respectiv despre browserul folosit numele furnizorului dvs. de Internet.Principiul legal pentru prelucrarea adresei IP este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD. Interesul nostru legitim rezultă dinasigurarea unei conexiuni fără probleme,asigurarea unei utilizări confortabile a paginii/aplicației,evaluarea siguranței și stabilității sistemului.O deducere directă a identității dvs. nu este posibilă pe baza informațiilor și nici nu o vom face. Datele vor fi stocate și șterse automat după atingerea scopurilor menționate mai sus. Intervalele reglementate pentru ștergere depind de criteriul necesității.

3.1.2. Cookie-uri, Tracking, plugin-uri Social MediaPentru pagină / aplicația noastră folosim așa-numitele cookie-uri, anumite instrumente de urmărire, metode de direcționare și plugin-uri de social media. Procedurile utilizate și modul în care datele dvs. sunt utilizate în acest scop sunt explicate în detaliu mai jos.

3.2. Motivarea, executarea și/sau încheierea unui contract

3.2.1. Prelucrarea datelor la încheierea contractuluiDacă va înregistrati pe una dintre paginile / aplicațiile noastre și/sau încheiati un alt contract cu noi, vom procesa datele necesare pentru încheierea, executarea sau rezilierea contractului cu dvs. Printre acestea se numără::Prenume, numeAdresa de facturare și livrareAdresa de emailDate de facturare și plataDată nașteriiNumărul de telefonBaza legală pentru această este articolul 6 paragraful 1 litera a) și b) din RGPD, adică dvs. ne furnizați datele pe baza relației contractuale (de exemplu, gestionarea contului de client/utilizator, executarea unui contract de cumpărare, livrarea de produser) dintre dvs. și noi. Pentru a procesa adresa dvs. de email în cazul achiziționării prin intermediul paginilor/aplicațiilor noastre, suntem de asemenea obligați prin lege să trimitem o confirmare electronică a comenzii (articolul 6 par. 1 litera c) din RGPD).În măsură în care nu utilizăm datele dvs. în scopuri publicitare, vom stoca datele colectate pentru executarea contractului pe durata contractului, precum și pâna la expirarea drepturilor legale de garanție resp. a eventualelor drepturi de garanție contractuale. După expirarea acestei perioade, păstrăm informațiile impuse prin legea comercială și fiscală legate de relației contractuală pe perioadele prevăzute de lege. În această perioada, datele vor fi reprocesate în cazul unei verificări efectuate de Administrația Financiară.Pentru procesarea contractelor de vânzare prin intermediul paginilor/ aplicațiilor noastre, sunt necesare și următoarele prelucrări de date:Datele dvs. de plata vor fi transmise furnizorilor de servicii de plata care procesează plata(le). Informațiile legate de adresa dvs. de livrare sunt transmise companiilor noastre de logistică și partenerilor de transport. Pentru a ne asigura că livrarea de bunuri este efectuată în conformitate cu dorințele dvs., vom transmite, dacă este necesar, adresa dvs. de email și eventual numărul de telefon către compania de logistică angajată de noi și/sau partenerilor de transport care se ocupă de livrare. Aceștia va pot contacta înainte de livrare pentru a stabili detaliile de livrare împreuna cu dvs. și/sau pentru a anunță livrarea. Datele respective vor fi transmise doar în scopurile menționate.

3.2.2.Utilizarea datelor în scopul prevenirii fraudelorDatele pe care le furnizați în contextul unei comenzi pot fi folosite pentru a verifică dacă există o procedura de comandă atipic (de ex. comandarea simultană a unui număr mare de mărfuri la aceeati adresa folosind diferite conturi de client). În principiu, există un interes legitim pentru efectuarea unei astfel de verificări pentru a preveni comenzile frauduloase și infracțiunile. Principiul legal pentru prelucrare este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.

3.2.3. Transferul datelor la furnizorul de servicii de transportÎn scopul livrării mărfurilor comandate, colaborăm cu furnizorii de servicii logistice / companiile de transport și/sau cu partenerii de expediții: Acestora le pot fi transmise următoarele date în scopul livrării bunurilor comandate sau anunțării lor: Prenume, nume, adresa poștală, precum și evtl. adresa de email și numărul de telefon.Principiul legal pentru prelucrare este articolul 6 paragraful 1 litera b) RGPD.

3.3. Prelucrarea datelor în scopuri publicitare.

3.3.1. Reclamă pe portal În principiu avem un interes legitim în utilizarea datelor dvs. în scopuri de marketing. Procesăm următoarele date în propriile noastre scopuri de marketing și în scopurile de marketing ale terților: Prenume, nume, adresa poștală, evtl. anul nașterii.În plus, avem dreptul să stocăm pe lânga datele menționate și datele personale suplimentare colectate despre dvs. în conformitate cu dispozițiile legale în scopuri proprii de marketing și în scopurile de marketing ale terților. Scopul este acela de a va furniza reclame orientate exclusiv către nevoile dvs. reale sau prognozate, și de a nu va deranja cu publicitate inutilă. O transferare a datelor stocate în acest context către terți nu are loc. În plus,Pantyhouse pseudonimizeaza / anonimizeaza datele cu caracter personal colectate despre dvs. în scopul utilizării datelor pseudonimizate / anonimizate în propriile sale scopuri de marketing, precum și pentru scopurile de marketing ale unor terți (agenți de publicitate).Datele pseudonimizate / anonimizate pot fi utilizate și pentru a furniza reclame pe Internet în mod individualizat, controlarea publicității fiind făcută de către furnizori de servicii și/sau agenții terțe. Principiul legal pentru utilizarea datelor cu caracter personal este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.Indicație privind dreptul de contestaretÎn măsură în care va opuneți, datele dvs. vor fi blocate pentru alte prelucrări publicitare. Va atragem atenția că, în cazuri excepționale, chiar și după primirea obiectiei dvs., mai pot fi trimise, temporar, materiale publicitare. Acest lucru este condiționat tehnic datorită timpului pentru selecție, și nu înseamna că nu am implementat obiecția dvs.

3.3.2. Newsletter

Pe paginile / aplicațiile noastre va oferim posibilitatea de a va abona la newsletter-ul nostru. Pentru a ne asigura că nu au apărut erori la introducerea adresei de email, folosim așa-numită procedura Double Out (procedura DOI): După ce v-ați introdus adresa de email în câmpul de înregistrare și v-ați dat consimtamântul pentru a primi newsletter-ul nostru, va vom trimite un link de confirmare la adresa specificată. Abia după ce faceți clic pe acest link de confirmare, adresa dvs. de email va fi inclusă în lista noastră de distribuție pentru trimiterea newsletter-ului. Baza legală pentru prelucrarea acestor date este articolul 6 paragraful 1 litera a) RGPD.Indicație privind dreptul de revocareVa puteți retrage consimtamântul în orice moment cu efect pentru viitor printr-un mesaj la office@pantyhouse.ro sau prin opțiunea de dezabonare de la sfârtitul fiecărui newsletter.

3.3.3. Recomandări de produse prin email

În calitate de client existent al magazinului nostru online, veți primi recomandări de produse în mod regulat prin email. Aceste recomandări de produse sunt furnizate de noi, indiferent dacă v-ați abonat la un newsletter sau nu. În acest context folosim adresa de email pe care ați furnizat-o în timpul achiziției pentru a promova mărfuri și/ sau servicii care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat de la noi pe baza unei comenzi deja efectuate. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.Indicație privind dreptul de contestarePuteți contesta în orice moment primirea recomandărilor de produse cu efect pentru viitor printr-un mesaj la office@pantyhouse.ro sau prin opțiunea de la sfârsitul fiecărui email de recomandare de produse, fără că pentru această să apară alte costuri decât cele de transmitere pe baza tarifelor de baza.

3.3.4. Jocuri cu premii. Dacă va înregistrati la concursurile cu premii organizate de Pantyhouse, vom folosi datele furnizate în timpul înregistrarii în scopul derulării contractului de participare, în special pentru notificarea câstigarii și eventual pentru a face reclamă ofertelor noastre și/sau ofertelor partenerilor noștri din concursul cu premii. Indicații detaliate gășiți în condițiile de participare respective pentru concursul cu premii în cauza. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a) RGPD, articolul 6 paragraful 1 litera b) RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.

3.4.Prezența online și optimizarea paginii de Internet

3.4.1 Cookie-uri – Informații generale

Pe diverse pagini utilizăm cookie-uri pentru a face vizită pe site-ul nostru atractivă și pentru a permite utilizarea anumitor funcții și pentru a analiză statistic utilizarea paginilor noastre. În cazul cookie-urilor este vorba despre fișiere text mici pe care browserul dvs. le creează automat și care sunt stocate pe dispozitivul dvs. (laptop, tabletă, smartphone etc.) atunci când vizități site-ul nostru. Cookie-urile nu va afectează dispozitivul, nu conțîn viruși, troieni sau alte software-uri dăunătoare. În cookie-uri sunt stocate informații care rezultă în legătură cu terminalul utilizat. Această nu înseamna însa că vom fi informați neapărat despre identitatea dvs.Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser (“cookie-uri de sesiune”). Pe baza acestora va putem, de exemplu, oferi informații despre coșul de cumpărături la nivel de site, prin care puteți vedea câte articole se află în coșul dvs. de cumpărături și care este valoarea dvs. de achiziție curentă. Alte cookie-uri ramân pe computerul dvs. și ne permit să recunoaștem computerul dvs. dată viitoare când ne vizități (cookie-uri permanente). Aceste cookie-uri servesc în special pentru a face că oferta noastră să fie prietenoasă, eficientă și sigură. Aceste fișiere va pot permite de exemplu să vedeți informații care sunt adaptate special intereselor dvs. pe pagină.Bineînteles, puteți configura browser-ul dvs. astfel încât să nu stocheze cookie-urile pe dispozitivul dvs. Funcția de ajutor din bară de meniuri a majorității browserelor web va arată cum să împiedicati browserul dvs. să accepte cookie-uri noi, cum să știe browserul când primiți un cookie nou sau cum să ștergeți toate cookie-urile deja primite și cum le puteți bloca pe viitor.Pentru această procedați în modul următor:În Internet Explorer:În meniul “Extras” selectați punctul “Opțiuni Internet”.Dați clic pe tabul ”Protecția datelor”.Acum puteți efectua setările de siguranță pentru zona de Internet. Aici configurați dacă și ce cookie-uri să fie aceptate sau refuzate.Cu “OK” confirmați setarea.În Firefox:În meniul “Extras” selectați punctul Setări.Dați clic pe ”Protecția datelor”.În meniul derulant selectați ””creare pe baza setărilor definite de utilizator”.Acum puteți seta dacă doriți sau nu să acceptați cookie-urile, cât timp doriți să păstrați aceste cookie-uri și puteți adaugă excepții cu privire la site-urile de la care doriți să acceptați sau să blocați cookie-urile.Cu “OK” confirmați setarea.În Google Chrome:Dați clic pe meniul Chrome din bară de simboluri a browserului.Acum selectați ”Setări”.Dați clic pe ”Afișare setări extinse”.Dați clic pe ”Protecția datelor” și ”Setări conținut”.La “Cookies” puteți efectua următoarele setări pentru cookie-uri:Ștergere cookie-uriBlocare cookie-uri în mod standardȘtergere cookie-uri și date site în mod standard după închiderea browser-uluiPermiteți excepții pentru cookie-uri de la anumite site-uri sau domeniiVa atragem totuti atenția că este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile acestui site.În măsură în care în cazul acestor cookie-uri și/sau al informațiilor conținute este vorba de informații cu caracter personal, baza legală pentru prelucrarea datelor este Art. 6 par. 1 lit. f) RGPD. Interesul nostru pentru optimizarea site-ului nostru este considerat justificat în sensul dispoziției mai sus menționate.

3.4.2. Google Analytics

În scopul configurarii corespunzătoare și optimizării continue a paginilor noastre folosim, pe baza articolului 6 paragraful 1 litera f) RGPD, Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google“). Google Analytics utilizează așa-numite ”cookie-uri”, fișiere text ce se salvează pe PC-ul dvs. și care permit analizarea folosirii paginii. În acest context sunt create profiluri de utilizare pseudonimizate și sunt utilizate cookie-uri. Informațiile generate de cookie cu privire la utilizarea site-ului de către dvs. precumtip/versiune browser,sistem de operare folosit,URL Referrer (pagină vizitată anterior),Hostname-ul calculatorului accesant (adresa IP),ora solicitării către serverLa cererea operatorului acestui site web, Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea site-ului web, pentru a compilă rapoarte privind activitatea site-ului web pentru a oferi alte servicii legate de activitatea site-ului web și de utilizarea internetului. Adresa IP furnizată că parte a serviciului Google Analytics nu va fi corelată cu alte date Google. Puteți preveni stocarea cookie-urilor prin setarea corespunzătoare a software-ului dvs. de browser; cu toate acestea, va rugăm să fiți conștienți de faptul că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web. De asemenea, puteți împiedica colectarea de către Google a datelor generate de cookie și legate de utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP), precum și prelucrarea acestor date de către Google, prin descărcarea și instalarea plug-în-ului de browser disponibil la linkul următor: tools.google.com/dlpage/gaoptoutshl=de.Că o alternativă la Add-on-ul de browser, în special pentru browserele de pe dispozitivele mobile, puteți preveni colectarea de date de către Google Analytics facând clic pe acest Link. Se va seta un cookie de Opt-Out, care va împiedica colectarea pe viitor a datelor dvs. la vizitarea site-ului. Cookie-ul de Opt-Out este valabil doar în acest browser și doar pentru site-ul nostru și se stochează pe aparatul dvs. Dacă ștergeți cookie-urile din browser, va trebui să reinstalati cookie-ul de Opt-Out. Pentru mai multe informații despre protecția datelor prin Google Analytics, accesați site-ul web Google la adresa: https://support.google.com3.5. TargetingAșa-numitele măsuri de Targeting enumerate mai jos și utilizate de noi sunt efectuate în baza articolului 6, paragraful 1, litera f RGPD (interes legitim). Utilizăm măsurile de Targeting pe care le folosim pentru a va asigura că numai anunțurile publicitare care se bazează pe interesele dvs. reale sau presupuse sunt afișate pe dispozitivele dvs. și că nu va deranjăm cu reclame care nu va interesează.

3.5.1. Onsite-Targeting

Pe site-ul nostru se folosesc cookie-uri pentru colectarea și evaluarea informațiilor pentru optimizarea publicității. Aceste informații includ, de ex. indicații despre paginile pe care le-ați vizualizat pe site-urile/aplicațiile noastre. Colectarea și evaluarea se efectuează exclusiv în mod pseudonimizat și nu ne permite să va identificăm. În special se corelează informații ce nu au legătură cu datele cu caracter personal despre dvs. Pe baza informațiilor va putem afișa pe site-urile noastre oferte care sunt în mod special adaptate intereselor dvs., așa cum rezultă din comportamentul dvs. anterior de utilizator.În acest scop este setat un cookie cu care datele de interes sunt colectate folosindu-se pseudonime. Aceste informații sunt utilizate pentru a afișa anunțurile bazate pe interese despre ofertele noastre pe site-urile partenerilor noștri. Nu se stochează informații cu caracter personal și niciun profil de utilizator nu va fi fuzionat cu datele dvs. cu caracter personal.Aveți posibilitatea de a dezactiva colectarea datelor în scopul reclamei personalizate aici . Se va seta apoi un cookie care împiedica definitiv colectarea datelor, cu excepția cazului în care sergeti acest cookie în mod specific în browserul dvs. sau utilizând funcția “ștergere toate cookie-urile”. Puteți repetă în orice moment obiecția.În acest context folosim funcția de remarketing în cadrul serviciului Google AdWords. Cu funcția Remarketing putem să afișăm utilizatorilor site-ului nostru publicitate bazată pe interesele lor pe alte site-uri din Rețeaua de display Google (pe Google în sine, așa-numitele “Anunțuri Google” sau alte site-uri web). Pentru această, interacțiunea utilizatorilor pe site-ul nostru este analizată, de ex. de care oferte utilizatorul a fost interesat, pentru a putea afișa publicitate direcționată utilizatorilorpe alte site-uri chiar și după vizitarea site-ului nostru. În acest scop, Google stochează un număr în browserele utilizatorilor care accesează anumite servicii Google sau site-uri web din Rețeaua de display Google. Prin acest număr, denumit “cookie”, se înregistreaza vizitele acestor utilizatori. Acest număr este utilizat pentru a identifica în mod unic un browser web pe un anumit computer și nu pentru a nu identifica o persoană; nu se stochează date cu caracter personal. Baza legală pentru prelucrarea acestor date este articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.Puteți dezactiva utilizarea cookie-urilor de către Google urmând link-ul de mai jos și descarcând și instalând plugin-ul furnizat acolo: www.google.com/settings/ads/plugin .Pentru mai multe informații despre Google Remarketing și declarația de protecție a datelor Google, accesați: www.google.com/privacy/ads/ .

3.6. Cont client/ Cont utilizator

Pentru a va oferi cel mai mare confort posibil, va oferim stocarea permanentă a datelor dvs. personale într-un cont de client/ cont de utilizator protejat prin parolă.Crearea contului de client este voluntară. Dacă creați un cont de client, prelucrarea datelor dvs. colectate aici în baza articolului 6 alineatul 1 litera b) RGPD. După crearea unui cont de client nu mai este necesară reintroducerea datelor. În plus, puteți să vizualizați și să modificați oricând datele stocate în contul dvs. de client.Doar dacă doriți să plasați comenzi prin intermediul site-ului / aplicației noastre, deschiderea unui cont de client este obligatorie pentru executarea contractului.Pe lânga datele solicitate în timpul unei comenzi, trebuie să furnizați parolă proprie la crearea unui cont de client. Această, împreuna cu adresa dvs. de e-mail, servește pentru a va accesa contul de client. Va rugăm să tratați confidențial datele dvs. personale de acces și, în special, să nu le furnizați terților neautorizați. Nu uitați că chiar și după ce ați părăsit site-ul nostru, veți fi conectat automat, cu excepția cazului în care va deconectați activ.Aveți posibilitatea de a va șterge în orice moment contul de client. Rețineți totuși că acest lucru nu înseamna că datele din contul de client pot fi șterse după ce ați comandat o dată de la noi. Ștergerea datelor dvs. are loc automat după expirarea obligațiilor noastre de stocare, comerciale și fiscale. Baza legală pentru această prelucrare suplimentară a datelor este Art. 6 paragraful 1 litera c) RGPD precum și Art. 6 par. 1 litera f) RGPD.

3.7. Contactarea

Aveți posibilitatea de a ne contacta în mai multe moduri. Prin email, telefon sau poștă. Când luați legătură cu noi, vom folosi informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați în mod voluntar, Exclusiv în scopul de a va contacta și de a va procesa solicitarea. Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a), articolul 6 paragraful 1 litera b), articolul 6 paragraful 1 litera c) RGPD, precum și articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.3.8. Plugin-uri Social MediaPe pagină noastră de Internet utilizăm pluginuri sociale de pe diferite rețele sociale, în baza articolului 6, par. 1), lit. f) RGPD pentru a face compania noastră mai cunoscută. Obiectivul comercial principal trebuie considerat drept interes legitim în sensul RGPD. Responsabilitatea pentru utilizarea în conformitate cu reglementările de protecție a datelor trebuie garantată de către fiecare furnizor.Pentru detalii despre scopul și amploarea colectării datelor, precum și prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către furnizorul respectiv, precum și opțiunile de drepturi conexe și de setări pentru protejarea confidențialității, va rugăm să consultați politică de confidențialitate a furnizorului, la care facem trimitere în cele ce urmează.Prin deconectarea prealabilă de pe site-urile de social media și ștergerea cookie-urilor, puteți împiedica rețelele sociale să asocieze informațiile colectate cu contul de utilizator al rețelei sociale în timpul vizitei dvs. pe pantyhouse.ro.Dacă nu doriți că rețelele sociale să direcționeze direct datele colectate prin intermediul site-ului nostru către profilul dvs., trebuie să va deconectați de la rețelele sociale relevante înainte de a vizită site-ul nostru.Baza legală pentru prelucrarea acestor date este Art. 6 paragraful 1 litera a) RGPD.Informații suplimentare despre Facebook-Connect și setările de sfera privată găsiti în indicațiile privind protecția datelor: www.facebook.com/about/privacy.

3.8.1. Facebook

Pe acest site se utilizează și alte pluginuri sociale de la Facebook. Este vorba despre oferte ale companiei Facebook.Când vizitați o pagină care conține un astfel de plugin, browserul dvs. se conectează la Facebook și conținuturile sunt încarcate de pe aceste pagini. Vizită dvs. pe acest site poate fi urmărită de Facebook, chiar dacă nu utilizați în mod activ funcția plugin-ului social. Dacă aveți un cont de Facebook, puteți utiliza un astfel de plugin social și puteți partaja informații cu prietenii. Panty House nu are nicio influență asupra conținutului plugin-ului și a transferului de informatîi.Facebook oferă informații detaliate cu privire la domeniul de aplicare, natură, scopul și prelucrarea ulterioară a datelor dvs. pe paginile sale de Internet. Aici veți gassi informații suplimentare despre drepturile și variantele dvs. de setări pentru a va proteja confidențialitatea. Indicații privind protecția datelor de la Facebook: www.facebook.com/about/privacy.

3.9. Plăti

Utilizăm resp. colectăm informațiile dvs. legate de plăti în scopul procesării plăților, de ex. când achiziționați un produs și/sau un serviciu de pe www.pantyhouse.ro. În funcție de metodă de plata, va vom transmite informațiile de plata către terți (de ex. atunci când plătiti prin card de credit furnizorului dvs. de card de credit). precum și, eventual, furnizorilor de plăti intermediare, cum ar fi (metodă de plata aleasă)Baza legală pentru această prelucrare a datelor este articolul 6 paragraful 1 litera a), articolul 6 paragraful 1 litera b), RGPD, precum s articolul 6 paragraful 1 litera f) RGPD.Nume de familieDacă plătiti cu numerar la livrare, datele dvs. de livrare și plata vor fi transmise partenerului nostru de livrare pentru transmiterea și acceptarea plății.

4. Drepturile dumneavoastră

4.1. Prezentare

Pe lânga dreptul de revocare a consimtamântului acordat, aveți  la dispoziție și următoarele drepturi suplimentare, dacă se aplică condițiile legale respective:dreptul la informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal stocate de noi (Art. 15 RGPD), în special, puteți solicită informații despre scopul prelucrării, categoria datelor cu caracter personal, categoriile de destinatari cărora le-au fost dezvăluite informațiile, perioada de păstrare planificată, sursă datelor, în măsură în care nu au fost colectate direct de la dvs.;dreptul la rectificarea informațiilor incorecte sau la completarea datelor corecte (Art. 16 RGPD),dreptul la ștergerea datelor dvs. stocate la noi (Art. 17 RGPD), în măsură în care nu trebuie respectate termene legale sau contractuale de stocare sau alte obligații legale pentru continuarea stocării,dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs (Art. 18 RGPD), în măsură în care acuratețea datelor este contestată de către dvs., dacă prelucrarea este ilegală însa refuzați ștergerea acestora și nu mai avem nevoie de aceste date, dar dvs. ați refuzat prelucrarea datelor pentru a va exercită sau apară revendicările legale în conformitate cu Art. 21 RGPD,dreptul la portabilitatea datelor cf. Art. 20 RGPD, adică dreptul de a solicită transferarea datelor selectate stocate despre noi într-un format comun, electronic sau de a solicită transmiterea către un alt responsabildreptul de a adresa plângeri autoritătii competențe de supraveghere a protec?iei datelor. De regulă pute?i contacta autoritatea de supraveghere din zona dvs. de re?edin?a sau a locului de muncă/sediului companiei.Puteți face uz de drepturile dvs. menționate mai sus la office@pantyhouse.ro

4.2. Dreptul la contestare

În condițiile  art. 21 alin. 1 din RGPD, prelucrarea datelor poate fi contestată din motive care apar din situația particulară a persoanei vizate.Dreptul general de opoziție de mai sus se aplică tuturor scopurilor de prelucrare descrise în prezența declarație privind protecția datelor, care sunt prelucrate în baza articolului 6 alineatul 1 litera f) din RGPD. Spre deosebire de dreptul special de a va opune prelucrării datelor în scopuri publicitare, în conformitate cu RGPD suntem obligați să punem în aplicare o astfel de obiecție generală dacă ne dați motive de importantă majoră (de exemplu, un posibil pericol pentru viață sau sănătate).

4.3. Dreptul la revocare

În condițiile art. 21 alin. 1 din RGPD, prelucrarea datelor poate fi contestată din motive care apar din situația particulară a persoanei vizate.În măsură în care procesăm datele pe baza consimtamântului dvs., aveți dreptul să va revocați în orice moment consimtamântul. Revocarea consimtamântului nu înseamna că prelucrarea datelor efectuate pe baza consimtamântului pâna la momentul revocării devine ineficace.